Верувале или не: Цеца ПОДИГНАЛА кредит за вилата на море

И таа како обичните луѓе!

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Најголемата балканска ѕвезда Цеца Ражњатовиќ често оди во својата луксузна вила за да ги наполни батериите.

Пејачката поседува куќа покрај море која ја купила на кредит.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

– Сакав нешто егзотично, убаво и да биде на самиот брег.Мојот пријател Фотос ми донесе фотографии од оваа вила и јас знаев дека тоа е тоа.

Веднаш подигнав кредит. Да, куќата ја купив на кредит и секој месец отплаќам рата, изјавила Цеца во една прилика во емсиијата во „Амиџиќ Шоу“.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Во емсиијата Цеца открива и колку недвижности поседува.

Имено, пејачката зборуваше а домашниот притвор во кој помина година дена, и дека на државата и исплатила 1,5 милиони евра.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Цеца истакна дека таа и нејзината сестра ја признале вината бидејќи морале да го одберат помалото зло од двете, зошто како и да е тие ќе биле виновни.

– Реков дека многу милиони проневерив со мојата сестра, а таа нема ништо. И јас која работам 33 години, плаќам сериозен данок на државата, а немам ниту пет неддвижности.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Не велам дека сум сиромашна, не немам не знам колку. Јас сум секогаш прва на удар кога и да проверуваше даночната инспекција, изјави Цеца Ражњатовиќ.

– Секогаш се чешла моето потекло, моите концерти… но јас не се плашам немам што да кријам.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Српската мајка како што пишува еден српски медиум, рекла дека најголемиот дел од богатството го наследила од сопругот, како и дека редовно ги подмирува долговите и нема причина за страв.

– Ме прашаа за она најелементарното во врска со работата, беа љубезни и пријатни. Разговаравме за моите настапи, плаќањето данок и им кажав дека си ги подмирувам своите обврски.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Ги интересираше како функционира мојата работа, а настапите не можат да се скријат, тие се јавни и пријавени.

Немам никакви проблеми, бидејќи сѐ работам според закон, рекла пејачката која дошла со адвокат, бидејќи како што вели, не се разбира во правни работи.“

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Поголемиот дел од имотот (куќа, недвижнини на море и простор за музичко студио), како што рекла ги наследила од сопругот.

Преку своите фирми земала и кредит. Даночен обврзник е и во Кипар, каде што плаќа данок на имот.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

(Visited 129 times, 1 visits today)