Верен сопруг и нежен татко: Никој не е трпелив како Бикот!

Според астролозите, само еден знак во зодијакот е идеален за улогата на татко и сопруг.

Како што многумина тврдат, дамите нема да се покајат ако избираат маж кој е  во хороскопот Бик. Тој ги има најдобрите особини од сите знаци во хороскопот. Тој е благ, милостив и верен. Тој никогаш нема да го занемари својот дом и семејството за кој било друг интерес. Тој не е сонувач, нема да ветува многу, но она што го дава е од срце.

Мажот Бик е упорен. Кога сака нешто, тој ќе го има. Личното искуство е единствениот критериуми за овој човек. Никој не е трпелив како Бикот.Луѓето родени во овој знак се познати по својата бавноста и размислувањето, за што никогаш не се откажуваат од целта.

Откако ќе одлучат нешто да направат, сигурно ќе го направат тоа. Покрај тоа, тие се многу упорни, рационални и стабилни, и секогаш можете да се потпрете на нив. Тие се доверливи како партнери и пријатели.

Тие сакаат да успеат, но не е само неговата цел да работат и да бидат успешни – сакаат да уживаат во животот, да изградат дом, семејство, да остават нешто зад себе. Има јасни цели што тие сакаат да ги постигнат, но не и соништа, бидејќи тој не е сонувач и идеалист кој се стреми кон нешто што не може да се реализира во неговото време.

Facebook Comments
(Visited 235 times, 1 visits today)