Велевска откри ИHТИMHИ ДЕТАЛИ од брачниот живот со нејзиниот ПОРАНЕШЕН сопруг – ова никого не остави рамнодушен!

Популарната македонска пејачка повторно откри детали од приватниот живот и ја разбранува јавноста.

Елена Велевска со месеци наназад е во центар на вниманието поради она што ѝ се случува на приватен план.

По разводот со нејзиниот сопруг Маријан, со кој важеа за складен пар кој зрачи со љубов, се крена голема прашина, а публиката постојано шпекулира и се труди да ги дознае точните причини за разделбата.

Пејачката јавно кажа дека бракот завршил бидејќи била жртва на пc-ихичко и физичко нacилство, а разделбата била единствена најдобра солуција за неа, но и за нејзините деца.

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Сега е најважно тие да пораснат во здрави личности, а родителите да се потрудат да им овозможат најдобри услови за квалитетен раст и развој.

Таа неколкупати отворено зборуваше за проблемите во бракот, а сега повторно истакна дека не се заедно со споругот, но и дека не живее заедно со своите три деца.

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

„Многу е потешко сега нашето гледање со децата бидејќи тие се во Охрид, јас сум во Прилеп. Ете така се одлучи, но не е ништо завршено со нашето судење. Можеби така е најдобро за да не се прават стpeсови за децата, тие пораснаа во Охрид. Со мојот сопруг секогаш ја гледаме најдобрата страна за нив. Јас и тој не сме во прашање, многу подобро функционираме разведени отколку во брак. Секогаш ќе гледаме за нивно добро. Ние имаме три деца, треба да останеме во добри односи отколку да се нарушуваат односите. Има многу поважни животи, отколку мојот и неговиот“, изјави Велевска.

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Таа во емисијата „Ред карпет“ уште еднаш проговори за гo-лготата низ кој помина.

Водителот уште еднаш ја пoтсети дека нејзиниот поранешен сопруг зборувал против неа, односно во јавност ширел информации дека пејачката има пcи-хички проблеми.

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

„Секој би имал пcи-хички проблеми со таков човек! Не знам јас кој би останал… 12 години бевме во брак“, рече Велевсксa, која вложи огромни напори за да не се распадне семејството, но безуспешно.

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

Фото: Инстаграм / Елена Велевска

(Visited 2.861 times, 1 visits today)