Вауу.. Марија Шерифовиќ се облече во фустан – Нема да верувате како изгледа!

Вакво нешто долго се очекуваше!

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

Пејачката Марија Шерифовиќ навикнавме да ја гледаме во фармерки, маици и коѓули, и во сакоа, но сега ги изненади сите со својот изглед.

Марија Шерифовиќ одлучи да направи промена која ќе ве остави без текст.

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

Шерифовиќ облече фустан после многу години.

Фотографијата осамна на нејзиниот Истаграм профил.

За потсетување, Марија цела година не забавуваше со своите влогови, но неодамна таа реши да стави крај со видата.

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

Оваа одлука дојде поради подготовките на нејзиниот нов албум, но и малку да ужива во својата приватност.

Сведочејќи по фотогарфиите очигледно добро и доаѓа далеку од очите на јавноста.

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

Пејачката Марија Шерифовиќ за време на пандемијата одлучи да ѝ се посвети на својата кариера на ЈуТјуб.

Таа има над 400.000 следбеници на оваа популарна социјална мрежа, додека просечното гледање на нејзиното видео е 450.000 прегледи.

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

Така, Марија заработува 12.150 евра на неделно ниво, додека годишната цифра е 145.000.

– Не би сакала така лесно да се откажам од мојата професија, но и моите снимки да бидат сфатени толку сериозно.

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

Досега многу се забавувам и верувам дека е важно да остане така за да можам да продолжам со исто темпо.

Реакциите се исто така добри, за што особено ми е драго. Јас не сум во контакт со Јутјуберите и сигурно не сум нивна конкуренција – рече Шерифовиќ во една прилика за „Блиц“.

 

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Марија Шерифовиќ / Инстаграм

 

(Visited 15.364 times, 1 visits today)