Кафе муабет

Бремена Гоца Тржан ужива во прегратките на сопругот: Ова е најсреќниот момент во нејзиниот живот!

Ќерката Лана е нејзино најголмо богатство...

Пејачката Гоца Тржан никогаш не криела дека нејзин најголем успех и благослов  е нејзината ќерка Лена.

фото инстаграм/Гоца Тржан

Иако е познато дека нема никаков контакт со бившиот сопруг Иван Маринковиќ, пејачката неколку пати јавно нагласи дека во животот би направила се исто, бидејќи да не го направела тоа, немала да ја има својата Лена.

фото инстаграм/Гоца Тржан

Пред извесно време на интернет се појави фотографија од времето на најголемата среќа – Бремената Гоца Тржан во поодмината бременост блеска во прегратките на својот сопруг Иван.

фото принтскрин/Инстаграм

Насмевката на нејзиното лице кажува дека тогаш била најсреќна, а искуството на мајчинството кое го има зад себе дополнително ја мотивирало да се бори како лавица за потомство во вториот брак со сопругот Раша.

фото инстаграм/Гоца Тржан

Сега на интернет се појави фотографија од времето на најголемата среќа – Бремената Гоца Тржан во поодмината бременост блеска во прегратките на својот сопруг Иван. Насмевката на нејзиното лице кажува дека тогаш била најсреќна, а искуството на мајчинството кое го има зад себе дополнително ја мотивирало да се бори за потомство во вториот брак како лавица со сопругот Раша.

фото инстаграм/Гоца Тржан

Маркетинг

Поврзано

Back to top button