Реклама
Наши ѕвезди

Борба со мечка – Цаки Кисми се бореше со огромен ѕвер

Македонсиот пејач се бореше со огромен ѕвер.

Реклама

Цаки Кисми го покажа свото куче кое е поголемо од него.

Кралот на кафеаните, Сашо Нојкиќ, кога не настапува ужива во својата оаза на мирот.

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

Тој е еден од најангжираните македонски пејачи на фолк музика чии настапи се закажани со месеци однапред.

Маркетинг

Зад себе има многубројни хитови, а освен во Македонија, редовно настапува и кај дијаспората.

Маркетинг
ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

Својот мир го наоѓа меѓу сопругата, децата и својот внук Јаков.

Заедно со семејството живее во Скопје, во куќа со огромен двор.

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

Активен е на Фејсбук каде честопати знае да сподели фотографии од својата куќа.

Во текот на неделата е слободен, па максимално се посветува во грижата на домот.

Најмногу сака времето да го поминува со својот миленик, внукот Јаков.

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

Заедно косат трева и ги извршуваат домашните обврски.

Бидејќи има услови, дома чува и куче од расата шарпланинец.

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

Цако сподели фотографии и видеа од играта со своето куче Бак, кое кога ќе се исправи е повисоко и од него.

„Борба со мечка“, стои во опис на видеото.

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

ФОТО: Фејсбук / Цаки Кисми

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button