Блуза која оваа есен МОРА да ја имате во вашите плакари

Најдобрата блуза со која ќе преминете во новата сезона

Елегантните блузи можете да ги носите преку сите четири годишни периоди и во сите можни стилови и пригоди. Тие совршено се вклопуваат во секое модно издание, па буквално нема да ги соблечете од вас.

Можете да ги најдете во најразлични бои, дезени и модели, со кратки и долги ракави, но пред самит крај на летото еден модел посебно се издвои.

Во прашање е проѕирна блуза

Па дали ќе изберете потполно проѕирен модел или оној со транспарентни делови или ракави, зависи од вашиот стил. Исто така и бојата и дезенот изберете го според ваш вкус и стил, но задолжително набавите барем една бидејќи можете да ја носите БУКВАЛНО со сé!

Можете да ја носите и на почетокот од есента, односно се додека времето ви го дозволува тоа, а во продолжение погледнете неколку феноменални модни изданија кои можат да ве инспирираат како да го направите тоа.

Facebook Comments
(Visited 139 times, 1 visits today)