Близнаци, среќен роденден! Ви следат неколку одлични периоди оваа година

Драги Близнаци, среќен роденден! Сонцето ќе биде во вашиот знак од 20 мај во 15:50 часот по нашето време, а потоа започнува месецот на славење за Близнаци!

ФОТО: nicepik.com

 

Бидејќи Венера е ретроградна во вашиот знак, а Меркур исто така ќе биде ретроградна од 18 јуни до 11 јули, очекувајте преиспитување до крајот на јуни, враќање на старите љубовини и проблеми од минатото, но можни се и помирувања. Важно е да сфатите како подобро да се организирате додека траат овие аспекти, за да не бидете хаотични.

Ќе имате повеќе енергија од јули до крајот на годината. Зголемени исплати на готовина се можни оваа година, но вие некако ќе се справите со сите обврски и трошоци.

Финансиите ќе бидат многу важни до крајот на оваа година, а следната година ќе се посветите повеќе на образованието. Не треба да започнувате ништо оваа година во текот на јули и октомври, како и во текот на февруари следната година. Тогаш е време да ги завршиме обврските. Тогаш тие не се добри аспекти за потпишување на некои документи или за започнување бизнис.

Бидете поодговорни во тие месеци, така што сè ќе ви оди многу полесно подоцна. До декември, треба да ги подмирите финансиите, да не земате заем или да им позајмувате пари на другите.

Од месец декември ќе се посветите повеќе на обука, образование, читање. Сакате да патувате повеќе и да го истражувате светот, иако можеби имате некои мали блокади во тој поглед, особено финансиски од февруари до април, така што не мора да планирате важни патувања само тогаш.

Курс, колеџ, учење нов јазик – сето ова е препорака за вас од декември оваа година до следниот јуни.Годинава, ќе бидете постраствени од вообичаеното, а што се однесува до љубовта, не претерувајте со барањата на партнерот. Важно е да се направи компромис. Сепак, имајте на ум дека можете да се вратите на некои стари љубовни приказни од јули до декември, а потоа веќе нема да ве интересира.

Од декември ќе сакате да се за заљубите и да уживате во љубовта, но барем ќе знаете дека во таа врска имаш сè што некогаш си посакал. Важно ново познавање е можно преку Интернет, пријатели или група луѓе.

Ако сте среќни во врска, не го запоставувајте партнерот и не лишувајте го од страстите, затоа што тоа ќе биде столбот на добрата врска оваа година. Не дозволувајте другите да се мешаат во вашата врска и ова е особено точно од декември.

Важно е дека врската не спаѓа во патека, но дека е интересна за вас и дека нешто се случува цело време. Ќе ја одржите љубовта и страста. Разговорите со партнерот се можни во март и април.

Facebook Comments
(Visited 474 times, 1 visits today)