Беше толку дебела што не можеше да оди, но реши да се промени до непрепознатливост – ќе се изненадите како изгледа сега!

Неверојатна трансформација

Фото: ТЛЦ

Амбер Рејџди беше една несигурна девојка која своите проблеми ги решавала за жал само со прејадување.

Во најлоша состојба беше кога имаше 24 години и дури 300 килограми. Беше толку голема што не можеше да застане на своите нозе.

Амбер се приклучи на ТВ емисијата „Мојот дебел живот“ каде реши да се збогува од стариот начин на живот.

Фото: ТЛЦ

Таа замина на опepaција на желудникот и почна да работи на себе како што побрзо би се решила од вишокот килограми.

Фото: ТЛЦ

И младата девојка со правилна исхрана, теретана и со помош на физиотерапевтите направи чудо.

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Веќе шест месеци по операцијата Амбер беше полесна за повеќе од 40 килограми, а потоа од месец на месец беше се послаба.

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Погледнете како изгледала некогаш и какo изгледа сега:

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: Инстаграм/ Амбер Рејџди

Фото: ТЛЦ
(Visited 31.984 times, 1 visits today)