Беше омилена султанка, а сега е жена која НИКОЈ не ја препознава

Неверојатните трансформации на оваа жена се едни од најголемите на јавната сцена

Причината е едноставна, а тоа е што познатата турска актерка Мерјем Узерли (35) повеќе воопшто не личи на себе

Таа се прослави со улогата н Хурем во Сулејман Величествениот, серија која беше популарна ширум Европа и Азија. Но откако заврши со серијата, од 2013 до сега, физички се промени и се претвори во потполно друга жена.

Мерјем во 2014 година

Некогаш ќе ја промени само бојата на косата, но понекогаш ќе направи и по некоја „мала промена на лицето“ така што сега нејзините обожаватели коментираат дека омилената турска актерка повеќе воопшто не личи на себе.

Кога повторно се врати во Турција

НЕ, оваа не е онаа Хурем што ја познававте од серијата. Време е за новата Мерјем…

Некоја нова Хурем

Па која Хурем ви се допаѓа повеќе – онаа старата или новата?

Facebook Comments
(Visited 585 times, 1 visits today)