Огласи
Огласи 2
TVНовости

Балканскиот магионичар ДИНО МЕРЛИН има нови песни!

Музиката ги спојува сите народи, да не дозволиме ништо друго да не раздвои

Огласи 3

Балканската мегѕвезда Дино Мерлин најави предновогодишен концерт во Скопје. Фановите пресреќни што ќе имаат прилика одново да се дружат со него.

Уште поголема радост е што тој од вчера објави нова музика.

Растевме со твојата музика, браво Дино ти си  посебен, Музиката не спојува сите народи, да не дозволиме ништо друго да не раздвои, Дино е онаа дамнешна закопана емоција која поминала низ сито и решето на животот,најтешко е да бидеш и останеш свој, секоја чест за магијата што ни ја пренесуваш на сите, Му благодарам на Бога и на тебе што сум дел од оваа претства во која ти си главна улога, а јас можам да растам и да се развивам… Ова се дел од коментарите под објавите на јутјуб каналот.

 

Уживајте во новата музика со потпис на Дино.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button