Ако сте во врска со Лав, прочитајте го ова

Тие се самоуверени на прв поглед, но се лесно ранливи.

Не треба да се забавувате на негова сметка, да се шегувате со него, да го иронизирате и т. н. Тој може да се насмее, но внатрешно ќе се налути. Со други зборови, гледајте да не ги повредите неговите чувства со несоодветни шеги.

Претставниците на овој знак имаат акутен, брз ум и сакаат до себе да имаат човек кој ќе им биде еднаков партнер. Тие лесно губат интерес и почит кон погрешните луѓе со ниско самопочитување. Не сакаат нивниот партнер да е залепен за нив и да има потреба од постојано внимание.Лавовите се независни и сакаат исто толку независен партнер во животот.

ADVERTISEMENT

Во исто време тие се љубоморни, но не сакаат друг да ги контролира.Лавовите во еден момент можат да бидат вљубени, а веќе во следниот да ви го срушат небото врз глава.Обично го прави тоа што го сака, кога тој сака.Тој ќе стори сè за да бидете среќни.Не се обидувајте да се расправате со Лавот. Нема да победите.Лавот се сака себеси. Не очекувајте вас да ве сака повеќе.

Facebook Comments
(Visited 432 times, 1 visits today)
Loading...