Реклама
Хороскоп

Ако ги имате овие броеви во датумот на раѓање вие сте вистински среќници: Септември носи брдо пари и љубов!

Дали сте меѓу нив?

Реклама

Дали знаете дека бројките кои ги имате во датумот на раѓање се особено важни за текот на вашата судбина.

фото илустрација

Според нумеролозите тие можат да откријат многу за нас, нашиот карактер и патот по кој нè оди животот.

Маркетинг

фото илустрација

Се верува дека луѓето кои ги имаат следните бројки во датумот на раѓање имаат исклучителна среќа, а од септември ги очекуваат големи успеси.

фото илустрација

Луѓето кои во датумот на раѓање го имаат бројот 9 се сметаат за одговорни, совесни, сериозни, доверливи кои не се плашат од тешки задачи и прават се за да ги решат безбедно.

фото илустрација

Луѓето често од нив бараат совет и помош. Со својата работа тие се способни да заработат солидно богатство. Се чини дека нема ништо што не можат да направат. Тие знаат да извлечат правилни заклучоци од сопствените грешки и подоцна да имаат корист од нив.

фото илустрација

Оние кои во датумот на раѓање го имаат бројот 17 се љубители на осаменоста и перфекционисти.

фото илустрација

Овој број се смета за број на мудроста и разумот, кој често преовладува над чувствата. Сакаат да читаат, подготвени се постојано да учат нешто ново и да го поврзат животот со интелектуалната активност. Тие имаат силен потенцијал во науката и пронајдоците. Нивните негативни особини се тајност, страст за дебата, сарказам, склоност кон изолација, тврдоглавост, раздразливост.

фото илустрација

Ниту еден друг број нема толку силна енергетска компонента како бројот единаесет. Уште од мали нозе тие сами го избираат патот на внатрешен развој и милост. Материјалните вредности се последното нешто за што се грижат, пред се се грижат за својата душа. Таквите луѓе се свесни за моќта на зборовите, па внимателно одмеруваат сè што ќе кажат и никогаш не даваат празен совет и препораки.

фото илустрација

Имаат силна интуиција која ги води низ животот, пишува Нижена.

фото илустрација

Поврзано

Back to top button