Аки го НАПУШТИ својот син кога имаше само ТРИ ГОДИНИ! Долго време не беа во добри односи, а денес се му ПРОСТИ

Ова не сме го знаеле!

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

Пејачот Аки рахимовски почина на 67 година, а зад себе остави бројни хитови.

Своевремено се зборуваше дека Аки не бил во добри односи со синот Кристијан кој исто така е музичар. Кристијан Рахимовски своевремено зборуваше за нивниот однос и во таа прилика откри дека никогаш не биле како татко и син.

ФОТО: Кристијан Рахимовски, синот на познатиот Аки Рахимовски

-Јас својот татко никогаш не го судев. Имавме несогласувања многу пати поради некои рабои, но и во тие несогласувања бевме доволно искрени да не се лажеме, ова е приказната на Кристијан и додал:

– Мојот однос со татко ми не беше тежок. Бидејќи тој однос е класичен татко -син никогаш не го имавме, со оглед на тоа дека тој како голема ѕвезда на овие простори спаѓа во таа генерација која од 350 дена во годината свири 200.

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

Всушност, ние никогап не сме успеале да изградиме некој однос. Кога си мал не го сфаќаш тоа, а биејќи доста време се занимавам со мзуика, што сум постар, некои работи повеќе ги сфаќам.

Но пак ќе кажам , не е тоа изговор за некои работи да не се променат, јас мислам дека секогаш може кога ќе сака. Но јас не сум тој кој сега ќе го суди татко ми, зборуваше тој.

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

Рахимовски во една прилика раскажал како му било да расте како неговиот син.

– Ми беше тешко да успеам. Свирам веќе десет години, имам полно изработени настапи зад себе, но секогаш давав повеќе од очекуваното. Пораснав во сосема нормално опкружување. Мојот живот не е ништо тежок ниту полесен што сум син на Аки.

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

Аки го напуштил Кристијан кога имал три години, па новианрите тогаш го прашале дали успеал да му прости.

– На татко ми му простив, одговорил Кристијан.

 

 

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

 

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

 

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

 

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

 

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

 

ФОТО: Аки Рахимовски / Инстаграм

(Visited 4.741 times, 1 visits today)