Адам Лабунски е исфрлен од шоуто – на социјалните мрежи НИКОЈ не го поддржува. Еве зошто преку ноќ им стана омразен на сите!

Пејачот Адам Лабунски е исфрлен од „Гранд ѕвезди” и покрај неговите вокални способности.

Имено, по скандалот што неговиот татко го направи уште во вториот круг, влегувајќи во расправа со Ѓорѓе Давид, Адам сепак успеа да влезе и во третиот круг. Таткото и покрај тоа што се извини, Марија Шерифовиќ ги шокираше сите кога деновиве, ненадејно ги извести дека нејзиниот кандидат, Адам Лабунски, е исфрлен од шоуто.

„Со ова сакам да ги извести сите луѓе кои го следат Гранд ѕвезди дека натпреварувачот Адам Лабунски (на кого му бев ментор), е дисквалификуван за несоодветно однесување од конкуренцијата од страна на продукција. Набргу ќе ви соопштам кој од кандидатите кои беа неправедно отпуштен ќе се врати во игра, и на кого ќе му го дадам мојот златен глас “, напиша таа на нејзиниот профил.

По ова следуваше објава и од самиот Адам, дека причина заради која е исфрлен е проблемот што ги имал со својот колега, во хотелската соба. Проблемот настанал откако еден од кандидатите на Марија, Даниел Васиќ, кој бил сместен во истата хотелска соба со Адам, сакал да го донесе и својот татко во собата да преспие со нив. Ова не му се допаднало на Лабунски, па и се пожалил на својата менторка, а таа им кажала сами да го решат проблемот. Но очигледно дека наместо да ги решат, проблемите ескалирале, па Марија и продукцијата решија да го избркаат Лабунски од шоуто.

Но ова не е првото несогласување на Марија Шерифовиќ со Лабунски. Откако Карлеуша го нарече арогантен, Марија му се налути бидејќи по предлог на својот татко ја сменил песната што ја спремаше за вториот круг.

Сепак, пејачот најмногу ги разочара своите обожаватели кога на социјалните мрежи беше објавено дека Лабунски требал да настапи на забава кај матурант кој во меѓувреме починал и не сакал да им ги врати парите од капарот на семејството. Тогаш беше објавена и преписката во која пејачот не само што не сака да ум го врати капарот, туку и му се заканувал на семејството ако нивниот разговор биде објавен.

 

Facebook Comments
(Visited 13.077 times, 1 visits today)