zaboleni

Нови 72 случаи, 3 лица излечени, вкупно 555 позитивни на Ковид 19
Вирално

Нови 72 случаи, 3 лица излечени, вкупно 555 позитивни на Ковид 19

Нови 72 случаи на коронавирусов во земјава.  За 24 часа регистрирани се 72 нови позитивни случаи во земјата. По градови:…
Back to top button