voditelka

Ѝ ја врати насмевката на лицето: Јулија пресреќна – „Моето љубовче ме чести“
Наши ѕвезди

Ѝ ја врати насмевката на лицето: Јулија пресреќна – „Моето љубовче ме чести“

Овој гест предизвика насмевка на лицето кај македонската водителка. Јулија беше на ручек со својата внука, па моментот го овековечија…
Back to top button