Vlatko Stefanovski

“Kings of Strings” со Влатко Стефановски во Скопје на 24.03.2012
Култура[тор]

“Kings of Strings” со Влатко Стефановски во Скопје на 24.03.2012

Гитарскиот проект „Kингс оф стрингс“ составен од тројцата мајстори, Влатко Стефановски, Томи Емануел и Стокело Розенберг, на 24 март ќе…
Back to top button