Victoria

Пролетните фустани од мини колекцијата на Викторија Бекам
Шопинг

Пролетните фустани од мини колекцијата на Викторија Бекам

Познатата британска дизајнерка Викторија Бекам дизајнираше 4 ексклузивни модели на фустани за познатиот шопинг порталот mytheresa.com Колекцијата беше најавена со…
Back to top button