Vetements

Овој модел на фустан е едноставно насекаде и нема девојка која не го сака во својот плакар
Шопинг

Овој модел на фустан е едноставно насекаде и нема девојка која не го сака во својот плакар

Дезените со ситни цвеќиња никогаш не биле екстра модерни. Модната блогерка Гилда Амбросио го носи екстра популарниот фустан на Vetements…
Back to top button