vakum

Вакум во стомакот – само една вежба која ќе ви помогне да добиете тенка половина и рамен стомак
Фитнес

Вакум во стомакот – само една вежба која ќе ви помогне да добиете тенка половина и рамен стомак

Станува збор за интересна техника која исто така се користи и во вежбањето јога. Редовното повторување на оваа едноставна вежба…
Back to top button