Vagabontu

Кирил Џајковски, турнеја и настапи 2012
Култура[тор]

Кирил Џајковски, турнеја и настапи 2012

Изминатата година,по богатата турнеја во чии рамки одржа концерти низ Германија, Полска, Белгија, Луксембург и балканските земји, познатиот македонски продуцент…
Back to top button