Twilight

Одлична вест за љубителите на „Самрак сага“ – доаѓа петтото продолжение, еве за што се работи
Наши ѕвезди

Одлична вест за љубителите на „Самрак сага“ – доаѓа петтото продолжение, еве за што се работи

За љубителите на сагата „Самрак“ (Twilight) авторката подготви уште едно возбудливо продолжение на љубовната приказна на Едвар Кулен и Бела…
Back to top button