turcija

Анталија, бисерот на турското крајбрежје распослано со златни плажи
Патувања

Анталија, бисерот на турското крајбрежје распослано со златни плажи

Анталија е град, опкружен со планини, шуми, медитеранска клима и многу археолошки наоѓалишта. Според легендата, градот го основал кралот Атал…
Back to top button