TOUR DE STAND UP

Бојан Велевски во Радовиш: „Публиката ќе се смее на секои 20 секунди!”
Култура[тор]

Бојан Велевски во Радовиш: „Публиката ќе се смее на секои 20 секунди!”

Најактуелниот stand up-комичар во изминатиот период кај нас, Бојан Велевски, во рамки на својата турнеја „TOUR DE STAND UP” доаѓа…
Back to top button