The Vampire’s Wife

По овие фустани сите се луди – ги носат насекаде, од кралските венчавки до црвениот килим
Портрети

По овие фустани сите се луди – ги носат насекаде, од кралските венчавки до црвениот килим

Кога ќе слушнете чии се, ќе ги обожавате и вие! Во изминатиов период се почесто зборуваме за фустани од брендови…
Back to top button