telefoni

Вирусот Ковид 19 може да преживее на мобилен и таблет до 9 дена: Еве како да го исчистите правилно!
Вирално

Вирусот Ковид 19 може да преживее на мобилен и таблет до 9 дена: Еве како да го исчистите правилно!

не заборавајте да го исчистите вашиот мобилен телефон или таблет безбедно.   Затоа, експертите советуваат да ги чистиме нашите телефони…
Back to top button