TEDxBASSalon

5 минути со Александар Лазовски, организаторот на првиот ТEDx Salon настан во Македонија
Интервју

5 минути со Александар Лазовски, организаторот на првиот ТEDx Salon настан во Македонија

Во денешното интервју зборуваме за една поразлична тема од вообичаено, зборуваме за серијата независно организирани TEDxBASSalon настани во Скопје. Нашиот…
Back to top button