tanjakocovska

Тања Кочовска проговори за НАЈТЕШКИОТ ПЕРИОД: „Чистев скали и по куќи за да преживеам“
Наши ѕвезди

Тања Кочовска проговори за НАЈТЕШКИОТ ПЕРИОД: „Чистев скали и по куќи за да преживеам“

Со својата смисла за хумор, одличната глума и талентот успева да освои секој од нас. Актерката Тања Кочовска долги години…
ФОТО: Среќно семејство – Тања Кочовска ги покажа СИНОТ и ЌЕРКАТА, еве како изгледаат
Наши ѕвезди

ФОТО: Среќно семејство – Тања Кочовска ги покажа СИНОТ и ЌЕРКАТА, еве како изгледаат

Актерската двојка Тања Кочовска и Предраг Павловски успешно пловат во брачните води 25 години. Од првиот брак со актерот Владимир…
Back to top button