sveti

Денеска е Св. Илија, пророк кој пали и гаси на небото и на земјата
LIFESTYLE

Денеска е Св. Илија, пророк кој пали и гаси на небото и на земјата

Свети Илија беше Евреин. Живееше далеку пред Христа. Потекнуваше од градот Тесвит, по што и беше наречен Тесвиќанец. Кога се…
Back to top button