Sturt Weitzman

Stuart Weitzman VS Zara – кои еспадрили ви се допаѓаат повеќе?
Шопинг

Stuart Weitzman VS Zara – кои еспадрили ви се допаѓаат повеќе?

Погледнете ги овие металик еспадрили со врвки кои ги најдовме на полиците на „Zara“ и кои мноогу потсетуваат на моделот…
Back to top button