slikarstvo

„Метаморфози на просторноста“ во НГМ, Мала станица
Култура[тор]

„Метаморфози на просторноста“ во НГМ, Мала станица

Почитувани, Ве информираме дека во Националната галерија на Македонија, објект Мала стница, на 11 мај 2012 година (петок) во 20…
Back to top button