shampoo

Боја за коса за мажи: решете се од белите влакна за само 5 минути
Коса

Боја за коса за мажи: решете се од белите влакна за само 5 минути

Бојата за коса Color Pure од Lorvenn ја прекрива побелената коса за само 5 минути, лесно се нанесува и дава…
Back to top button