Огласи

јутубер

Бака Прасе се пофали со нов „ѕвер“ од 240.000 евра и ги запали СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ – поскапо од ова не може!
Наши ѕвезди

Бака Прасе се пофали со нов „ѕвер“ од 240.000 евра и ги запали СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ – поскапо од ова не може!

Познатиот јутубер објави слика од луксузниот автомобил Најпознатиот јутбер на Балканот Богдан Илиќ, попознат како Бака Прасе, објави две фотографии…
Неговата приказна ги расплака сите: Најпопуларниот јутубер од МАКЕДОНИЈА успеа да ја победи тешката бoлecт
Наши ѕвезди

Неговата приказна ги расплака сите: Најпопуларниот јутубер од МАКЕДОНИЈА успеа да ја победи тешката бoлecт

Стефанатор овој пат објави позитивна вест Најпопуларниот македонски јутјубер соопшти прекрасна вест на својот јутјуб канал и повторно ги воодушеви…
Back to top button