Огласи

јунг

За да можеме да шириме радост, мора најпрво срцето да ни биде радосно
MAMA

За да можеме да шириме радост, мора најпрво срцето да ни биде радосно

Прочуениот Карл Густав Јунг во своите книги пишувал за расипаните луѓе и дека тие не можат да бидат добри. Неговите…
Депресијата е како жена во црно. Ако сврати, не ја бркајте…
MAMA

Депресијата е како жена во црно. Ако сврати, не ја бркајте…

Крал Густав Јунг можеме да го наречеме позитивен психолог и филозоф кој во секоја депресија или невроза гледал импулс за…
Back to top button