југословенки

Еве какви фармерки порано носеле Југословенките, но и девојките од целиот свет (фото)
Вирално

Еве какви фармерки порано носеле Југословенките, но и девојките од целиот свет (фото)

Кога размислуваме за фармерките, сите имаме некој познат идол. Шик девојка од поранешната Југославија Тоа се икони на минатото (и…
Back to top button