Огласи

јубилеј

На одмор не сум бил повеќе од 20 години – искрено со Игор Џамбазов
Интервју

На одмор не сум бил повеќе од 20 години – искрено со Игор Џамбазов

Нашата најголема ѕвезда, омилениот лик меѓу сите генерации, човекот кој знае да ја насмее публиката, човекот кој умее да ја…
Back to top button