тегови

Нов тренд меѓу жените – кревање тегови без зголемување на мускулите
Нега и здравје

Нов тренд меѓу жените – кревање тегови без зголемување на мускулите

Порано вежбањето за жени беше ограничено на носење ленти за потење, вежбање аеробик и можеби малку пилатес, за посреќните. Мила…
Back to top button