Теа Теировиќ

Еве зошто најубавите жени го обожаваат овој маж од Македонија – сите се „тепаат“ да поминат време со него
Шминка

Еве зошто најубавите жени го обожаваат овој маж од Македонија – сите се „тепаат“ да поминат време со него

Кога доаѓаат славни ѕвезди да настапуваат како Теа Теировиќ, Ивана Николиќ и многу други од балканската естрада,  задолжително бараат термин…
Back to top button