ТВ

Еве ја причината зошто водителката ја нема на ТВ-Големо славење кај нашата водителка, Ведрана!
Наши ѕвезди

Еве ја причината зошто водителката ја нема на ТВ-Големо славење кај нашата водителка, Ведрана!

Нашата атрактивна водителка Ведрана е одмана на телевизиските екрани, чессто ја гледаме и на билбордите, на реклами, но и во…
Марјана Станојковска ги покачи температурите откако ја објави оваа фотографија…
Celebrity

Марјана Станојковска ги покачи температурите откако ја објави оваа фотографија…

За нашата најатарктивна тв-водителка Марјана Станојковска летото веќе започна. На својот инстаграм профил веќе почна  да ги чести своите следбеници…
Елена Марковска: „Оваа година човештвото доби една силна шлаканица за освестување“
Celebrity

Елена Марковска: „Оваа година човештвото доби една силна шлаканица за освестување“

Шармантна и секогаш професионална во својата работа. Веќе неколку години ја гледате на екраните на Телевизија Алфа, како уредник и…
Бјути Интервју со уредничката на Телевизија Алфа
Интервју

Бјути Интервју со уредничката на Телевизија Алфа

Со ведар дух и насмевка која е секогаш присутна на нејзиното лице ги добива симпатиите на телевизиските гледачи. На сите…
Валентин Петрески: „Некои работи едноставно треба да се случат, како велат… ништо не е случајно“
Интервју

Валентин Петрески: „Некои работи едноставно треба да се случат, како велат… ништо не е случајно“

Млад, забавен и неуморен лик, многумина го познаваат од телевизиските екрани, а веќе неколку години ја креира и својата уникатна…
Back to top button