тв пинк

Сопственикот на „Пинк“ го покажа својот сиво – бел свет: Погледнете во домот на Жељко Митровиќ
Наши ѕвезди

Сопственикот на „Пинк“ го покажа својот сиво – бел свет: Погледнете во домот на Жељко Митровиќ

Сопственикот на „Пинк“ Жељко Митровиќ со неколку фотографии покажа дел од својот луксузен дом во Белград, кој, забележливо е дека…
Back to top button