твордоглаво

Имате тврдоглаво дете? Не грижете се, му претстои блескава и успешна иднина
MAMA

Имате тврдоглаво дете? Не грижете се, му претстои блескава и успешна иднина

Вашето дете е тврдоглаво и своеглаво? Не грижете се, имаме одлична вест за вас. Клинт Едвардс е татко на три…
Back to top button