твиги

Некогаш беше кралица на модните писти, а еве како изгледа денес на 69 години (Фото)
Celebrity

Некогаш беше кралица на модните писти, а еве како изгледа денес на 69 години (Фото)

Лесли Лавсон, во јавноста позната како Твиги, е британска манекенка од 60-тите и 70-тите години од минатиот век. И денес…
Back to top button