Тања Џамбазова

Тања Џамбазова со ЕМОТИВНА ПОРАКА за Игор откри за што највеќе жали: Чувствувам бесконечна тага
Наши ѕвезди

Тања Џамбазова со ЕМОТИВНА ПОРАКА за Игор откри за што највеќе жали: Чувствувам бесконечна тага

Сестрата на популарниит македонски шоумен му напиша емотивна порака на Инстаграм и откри за што највеќе жали. Тања Џамбазова сподели…
Back to top button