тања царовска

Послушана молбата на пејачката Тања Царовска, еве како изреагираа македонските здравствени власти
Вирално

Послушана молбата на пејачката Тања Царовска, еве како изреагираа македонските здравствени власти

Македонската пејачка Тања Царовска преку Фејсбук ја раскажа личната голгота и на нејзиното семејство по нејзиното враќање од Англија и…
Back to top button