тајчи

Се сеќавате на Тајчи која важеше за југословенска Барбика? Ќе се изненадите од тоа како изгледа денес (видео)
Наши ѕвезди

Се сеќавате на Тајчи која важеше за југословенска Барбика? Ќе се изненадите од тоа како изгледа денес (видео)

Тајчи во времето на поранешна Југославија беше една од најпознатите пејачки Пејачката сите ја памтиме по песната „Хајде да лудујемо“…
Тајчи го пееше хитот „Хајде да лудујемо“ – денес е мотивационен говорник кој сакаат да им помогне на луѓето
Celebrity

Тајчи го пееше хитот „Хајде да лудујемо“ – денес е мотивационен говорник кој сакаат да им помогне на луѓето

Откако си помогнаа самите на себе, мотивационите говорници Ана Бучевиќ (41) и Татјана Камерон Тајчи (48) сакаат да ги трансформираат…
Back to top button