тајност

И Џастин Бибер „скокна во тавче“, но без никој да знае!
Celebrity

И Џастин Бибер „скокна во тавче“, но без никој да знае!

24-годишниот пејач се одлучи еден сериозен животен потег да направи во тајност. Џастин Бибер и Хејли Болдвин тајно стапија во…
Back to top button