таѓна

Го остави питбулот пред амбулантата со тажна порака кој ќе ви го скрши срцето
LIFESTYLE

Го остави питбулот пред амбулантата со тажна порака кој ќе ви го скрши срцето

Иако е тешко да се напушти миленичето, очигледно овој сопственик немал друг избор. Персоналот на ветеринарната клиника пронајде пред влезот…
Back to top button