Тафталиџе

Извини СНЕЖАНА ама за таа цена и џуџињата треба да земат КРЕДИТ – Урнебесен коментар на оглас за стан
Вирално

Извини СНЕЖАНА ама за таа цена и џуџињата треба да земат КРЕДИТ – Урнебесен коментар на оглас за стан

Снежана едноставно си објавила оглас за станот кој го продава во Тафталиџе. Целосно опремен  нов  стан од  66м2 кој чини  122.000…
Back to top button