Татјана Џамбазова

Еве која е најважната жена во животот на Игор Џамбазов – актерот за неа секогаш зборува со љубов (фото)
Наши ѕвезди

Еве која е најважната жена во животот на Игор Џамбазов – актерот за неа секогаш зборува со љубов (фото)

Таа беше многу блиска и со неговата поранешна девојка Познатиот македонски актер, писател, музичар и шумен Игор Џамбазов, има сестра…
Сестрата на Игор Џамбазов покажа ЗАСТРАШУВАЧКА ГЛЕТКА: Луѓето загрижени за неа – дали е сѐ во ред?
Наши ѕвезди

Сестрата на Игор Џамбазов покажа ЗАСТРАШУВАЧКА ГЛЕТКА: Луѓето загрижени за неа – дали е сѐ во ред?

Сестрата на познатиот македонски актер сподели застрашувачко видео на Инстаграм, а луѓето веднаш почнаа да ја прашуваат дали е сѐ…
Back to top button